Upiec 2 biszkopty z 5 jaj na dużej tortownicy lub blaszce i każdy z nich przekroić na 2 blaty.
Masa:
3 budynie śmietankowe bez cukru
6 żółtek
3 szklanki mleka
30 dag cukru1 margaryna
Wykonanie:
Z mleka, cukru, żółtek oraz budyni ugotować budyń, a następnie połączyć go z margaryną. Do utartej masy dodać sok z 1,5 cytryny, a następnie masę podzielić na 4 części. Jedną część odłożyć do posmarowania góry i boków.
Dodatkowo:
3 kiwi
1 puszka brzoskwińWykonanie:
Owoce pokroić w plasterki.
Przełożenie:
- biszkopt
- masa
- plasterki kiwi
- biszkopt
- plasterki banana
- masa z galaretkami
- biszkopt
- masa
- plasterki brzoskwini
- biszkopt
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz